500 g nötfärs0,5 dl grädde1 ägg0,5 gul lök1 vitlöksklyftasalt, pepparca 2 msk färsk basilika1 förpackning mozzarellaostSås. Lägg sedan ner biffarna och låt dem puttra i såsen i 5-10 minuter så att de blir genomstekta. 1 ägg
Lägg i de kokta ärtorna i en bunke och mixa dem. Basilikasås. en med ett kläckt ägg som är vispat med en gaffel tills "vätskan blir gul", en med havregryn/ströbröd och en som du kan lägga burgarna på
Vänd fisken först i mjöl, sedan i uppvispat ägg och till sist parmesanblandningen. Basilikasås. Servera fisken med basilikasåsen, kokt bulgur och kokta morötter
Rulla ihop och lägg rullarna med skarven neråt på smord plåt eler på bakplåtspapper. Basilikasås. Inför serveringen penslas rullarna med ägg och gräslök strös på
Doppa sedan i det uppvispade ägget och sist i riven parmesanost. Basilikasås. Basilikasås. 1 ägg. 1 ägg. Parmesanpanerad kycklingschnitzel (4 portioner)
Biffar i basilikasås. lite av basilikasåsen. Basilikasås. Börja med delar av basilikasåsen och mixa först ihop philadelphiaosten och den färska basilikan med en stavmixer