Basilikafisk recept

Basilikafisk med citronsås

Basilikafisk med citronsås

Gör så här Sätt ugnen på 225°. Salta fisken och lägg den i en ugnssäker form. Skala och skiva vitlöken
Basilikafisk med citronsås

Basilikafisk med citronsås

Sätt ugnen på 225°. Salta fisken och lägg den i en ugnssäker form. Skala och skiva vitlöken. Strö vitlök och basilika över fisken
Basilikafisk med citronsås

Basilikafisk med citronsås

4 port 600 g vit fiskfilé 1 tsk salt 2 st vitlöksklyftor 1/2 dl hackad basilika 3 dl Kelda mild citronsås 1 dl riven mager ost Gör så här
Citron- och basilikafisk

Citron- och basilikafisk

Lägg fisken i en ugnsform och salta. Skiva vitlöken och strö över fisken tillsammans med basilikan. Koka ihop fraiche, fiskbuljongtärningen och citronsaften och häll över fisken
Citron och basilikafisk

Citron och basilikafisk

Den här rätten har jag gjort ett par gånger på förkolan där jag jobbar. Alltid med lika goda omdömen. I hemmen äts alldeles för lite fisk
Snabb citron- och basilikafisk

Snabb citron- och basilikafisk

Citron- och basilikafisk (6 port. 23 maj, 2017. Snabb citron- och basilikafisk. Fisk & skaldjur,Middagstips,Pastasåser & andra grytor,Snabba middagstips
Ugnsbakad fisk i mild sås

Ugnsbakad fisk i mild sås

Där heter den Citron- och basilikafisk, men jag vill inte kalla den så eftersom såsen smakar inte citron utan mer som en vit sås med liten touch av basilika
Citron och basilikafisk

Citron och basilikafisk

Sätt ugnen på 225°. Salta fisken och lägg den i en ugnssäker form. Skala och skiva vitlöken. Strö vitlök och basilika över fisken

Livet är en fest

Citron och basilikafisk (5 personer). Citron och basilikafisk (5 personer). Ja, så vill i alla fall jag se på livet

Basilikafisk med tomat

Skär fisken i skivor och lägg den i en ugnssäker form. Strö över salt och peppar. Skiva tomaterna och lägg dem ovanpå fisken

Mexikansk basilikafisk

Lägg fisken i en ugnsfast form, strö över salt och täck med folie. Koka i ugn 225 grader i ca 20 min. Fräs purjon i matfett

Basilikafisk med citronsås

Detta är en perfekt snabbrätt, där fisken täcks med vitlök, hackad basilika och färdig citronsås och åker in i ugnen