Ibland kan ett misstag sluta i något helt fantastiskt, precis som med dagens middag. Från början var tanken att jag skulle göra biffar fyllda med en röra på philadelphiaost och basilika, dock blev denna röra alldeles för rinnig efter att jag mixat den med stavmixern och då fick jag tänka om helt och hållet
Foto. Theres Lundén. I våra trädgårdar växer alltid minst en vinranka. I skogsträdgården är det för vindruvornas skull, men i tillsammansodlingen är det för vindolmarnas skull
På menyn stod Gröna kassens basilikabiffar med potatisgratäng och tomatsallad, vi gjorde allt enligt deras egna recept fast vi då hade kombinerat biffarna från dag 3 med gratäng och tomatsallad från dag 4
Äntligen fredag, äntligen helg. Här kommer en rätt som jag verkligen vill rekomendera. Basilikabiff. Det tar ett tag att göra denna rätt, men det är helt klart värt det
Basilikabiffarna var goda men kändes konstigt att äta i kombination med spaghetti och tomatsås. Basilikabiffarna var goda men kändes konstigt att äta i kombination med spaghetti och tomatsås