Men börja med din tian och först av allt till den, tomatsåsen. Mycket av smaken på grönsakslådan kommer från tomatsåsen som ska puttra ihop och låta sig smakas av
Toppa med grovhackad färsk basilika. Servera de panerade fläskkotletterna med önskade tillbehör som förslagsvis klyftpotatis, tomat och mozzarellasallad och creme fraiche sås
Blanda ingredienserna till gremolatan. Lägg över tomaterna i såsen. Tillsätt tomatpurén och fräs 1 minut. Tillsätt chiliflingor och sjud såsen cirka 5 minuter. Låt smöret bli ljusbrunt i en stekpanna och stek kotletterna 5 minuter på varje sida eller tills de är genomstekta. Fördela över såsen och sjud cirka 3 minuter. 4 portionsstora fläskkotletter . 3 msk smör till stekning . 4 msk finstrimlad basilika
Mixa basen med soltorkade tomater och basilika, smaka av med salt och peppar. Förutom att det är gott så är det också mysigt att samlas runt grytan på den brinnande lågan och trevligt plockigt att spetsa godsaker på funduegafflar, koka i den mustiga buljongen, dippa i salt och nymalen svartpeppar och avnjuta tillsammans med goda såser
Tillsättbasilikan. Färsk eller frusen basilika. Börja med såsen. Skala och hacka vitlöksklyftorna till gremolatan och blanda med persilja och citronskal i en skål
Napolitansk pizza med tomat, mozzarella och basilika från Pizza Moto. Eller vad sägs om friterad fisk (anchovies) från Bon Chovie, marmelader från Anarchy in a Jar, cheesecake från Bite me, kycklingklubbor från Crazy Legs, BBQ-såser från Heartbreaking Dawns eller fish & chips från Handsome Hank’s Fish Hut
Hacka de färska kryddorna fint och blanda dem med smöretSkär ett snitt i fläskkotletten där fettkappan sitterFyll snittet med örtsmöretBlanda resten av ingredienserna till en marinad, om det blir något örtsmör över rör ner det medLägg i kotletterna och låt dem marinera ca 2 timmarGrilla eller stek kotletterna i panna Servera med knorrs färdiga bearnaise och en god sallad