Tina fisken så pass att den går att skära i bitar. Mixa den slät med mixerstav eller i matberedare. Finhacka lök och persilja och blanda ner i den mixade fisken
Foto. Martina ca 562 kcal/port Fiskbiff. ca 217 kcal/port Mos. ca 239 kcal/port Sås. ca 107 kcal/port 4 port 400 g fiskfilé 1 ägg 1 tsk salt 1 krm vitpeppar 1 1/2 dl ströbröd 2 msk smör Mixa alla ingredienserna utom ströbrödet och smöret till en färs i en mixer
Idag var barnens reaktion. Franska fiskbiffar, 4 port. Denna maträtt är en favorit. Vi har gjort den i många år och håller fast vid receptet, kanske olika smaksättning med örter beroende på vad vi har hemma
Thailändska fiskbiffar. Slutligen stekte jag fiskbiffarna på medelhög värme, 3 minuter på var sida. Det är nästan ofattbart vackert ute nu, vi har verkligen varit lyckligt lottade med så många soldagar redan
Hur som helst så var de heta thailändska fiskbiffarna en favoriträtt som barn. Thailändarna är bra på många saker men mest utmärkande för oss svenskar bör vara maten
Det här är fiskbiffar som går att göra av nästan vilken vit fisk som helst. Asiatiska fiskkakor. Det här är också ett av Mias absoluta favorit-fisk-recept