Smörj en stekpanna lägg i fiskfileerna,salta peppra slå Keldas citronsås över Låt anrättningen puttra cirka 5min tillsätt klippt dill 400 g fiskfileer (tinade eller färska )
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrätt med smak av bacon, parmesan och gräslök
Fisk & skaldjur,Stekt, grillat & wokat. Här serverade jag sötpotatisklyftorna med fisk som jag panerat med kokos och en kall, frisk sås med citron och ingefära
När man står där på kvällen och ska laga mat till hungriga barn så får man ibland ta till lite snabba medel… Jag är inget jättefan av färdiga köttbullarna men någon ”snabbmat” som ibland åker fram här hemma är fiskpinnar
Enligt LCHF man ska undvika spannmålsprodukter och vad gör man om man gillar stek panerad fisk. Ja, man använder malda hasselnötter att panera i vilken fisk som helst
Annandagpåsk är här och vi hoppas verkligen att ni inte är trötta på fisk efter påskfirandet, för fisk är just vad vi tänkte bjuda er på denna söndagsmåndag
Gudagod fisk i panna med en mustig tomat-, vitlök- och bönsås. Den här fisken med matiga bönor och massa smak av basilika och persilja skulle jag kunna äta minst tre gånger per vecka
Lägg fisken i en ugnsform. Blanda ihop smör, ströbröd, corn flakes, salt och bred över fisken. Detta var en god fiskrätt som funkade hos barnen och mig, men hade nog velat ha lite sås eller stuvad spenat till