Barilla recept

Barilla Lasagne

Barilla Lasagne

Skala och hacka tomaterna och rör ned dem och Barilla Classico-såsen i stekgrytan. Stek lök, selleri och morötter i olja tills grönsakerna fått en fin färg
Barilla Fusilli med kyckling, champinjoner och parmesan

Barilla Fusilli med kyckling, champinjoner och parmesan

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 400 gram Barilla Fusilli 340 gram kyckling , strimlad 110 gram lök , hackad 170 gram champinjoner , skivade 60 ml vitt vin 4 st vitlöksklyftor 300 ml matlagningsgrädde 120 ml kycklingbuljong 2 tsk olivolja 90 gram parmesan , riven 1 nypa(or) persilja , hackad 1 odefinierad salt 1 odefinierad peppar Köp receptet

Barillas glutenfria pasta

Den 19 mars, 2014 kl 15. 09 Hanna. Jajamensan. Här kommer mit bästa recept på köttfärssås. Börja med att stek 1 lök, 3 hackade vitlöksklyftor och en halv chili i lite olja i en stor gjutjärnsgryta
Tävla med Barilla

Tävla med Barilla

Barilla presenterar två nya ekologiska pastasorter, och tillsammans med Barilla har vi en tävling där ni kan vinna det här fina paketet
Köttfärsgratäng

Köttfärsgratäng

2 st barilla italiensk tomatsås med örter. 2 st barilla italiensk tomatsås med örter. Super super gott var detta
Fläskfilé i gräddig sås med tagliatelle

Fläskfilé i gräddig sås med tagliatelle

16 sp/portion (räknat på ICAs tagliatelle-billigare än Barilla), Om man använder 7 % matlagningsgrädde istället så blir rätten 10 smartpoints per portion
Krämig torskfilesås med pasta

Krämig torskfilesås med pasta

(Barilla pasta). Krämig torskfilésås med broccoli och pasta, enkel och god kvällsmat på 30 minuter för 4 personer
Fetaostfylld fläskytterfilé med pestospaghetti

Fetaostfylld fläskytterfilé med pestospaghetti

623 kcal42,8 g protein28,5 g fett46,9 g kolhydraterFetaostfylld fläskytterfilé med pestospaghetti, 5 portioner700 g fläskytterfilé150 g fetaostett gäng basilikabladsalt, peppar½ msk rapsolja + ½ msk smör300 g pasta½-3/4 burk pesto (Barilla är godast