Jag kokade ihop en supersmarrig, kladdig och klibbig barbequesås, som jag sedan vände ner kycklingen i, och helt plötsligt hade jag fått fram pulled barbeque chicken på nästan ingen tid alls (i jämförelse med om jag hade lagat kycklingen själv)
En kommentar på inlägget “Barbeque”. Jennifer. Hej. Jag har lite funderingar kring gymträning… Jo jag har under en väldigt lång period kört en hel del hemmaträning, mest styrketräning
Nu är grillsäsongen igång. Vad är bättre att smygstarta grillandet med än en riktigt saftig burgare. Se till att ha rikligt med tillbehör så att alla kan göra sin egen favorit
När jag nu i veckan satt och planerade för att göra min Fooled Porkdebut så var jag ju självklart också tvungen att försöka mig på att göra en vettig barbequesås till det hela
Det jag satsade på var en kombination av GodaMiddans Fooled Pork, Gaashuds Pulled Jackfruit och Serious Eats Kansas Style Barbequesauce med en rejäl touch av vad jag själv tyckte lät vettigt och gott
Barbeque vinegrette1 dl olivolja 2 msk balsamvinäger 3 msk barbequesås2 msk soltorkad tomatsås (heinz) eller annan tomatsåsVispa, mixa eller skaka ihop alla ingredienser
Härliga kotletter som är penslade med Santa Marias American Barbeque Sauce är riktigt gott. Denna barbequesås passar perfekt till fläskkött och till kyckling