Jag vill ju helst utsluta båda socker och mjöl ur vår kost, då vi inte är skapade för att äta det. Vi brukar ju alltid äta american pancakes till frukost på lördagar, och har gjort det i över tre år
Dagens nygräddade och proteinberikade bananvåfflor med smält mörk chokladVåffeltorn med ”Inca-trappor” ll Ni är extra många som kikar på mina nyttiga våffelrecept här i bloggen idag – ja för våffeldagen it is
I går morse så prövade vi en ny variant av bananvåfflor, en som blev mer mättande och mer lik vanliga våfflor än de jag tidigare gjort på bara ägg och banan
Inlägget Bananvåfflor dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Ca 14 st bananvåfflor 1-2 mogna bananer (du väljer själv hur skarp banansmak du vill ha) 2 ägg 3 dl mjölk 5 dl mjöl 2 msk socker 2 tsk vaniljsocker 1 msk bakpulver 0,5 tsk salt 4 msk olja (kokos- eller rapsolja) Smör att pensla våffeljärnet med Valfri smaksättning, välj 1 eller uteslut
Då var det dags att testa något gammalt i ny tappning. Bananvåffla istället för pannkaka. Tanken är detsamma som pannkakorna, men fick tipset om att tillsätta 1 msk vetemjöl i smeten