Bananpuffar recept

Bananpuffar

Bananpuffar

Sätt ugnen på 200°. Ta fram smördegsplattorna och låt dem tina något. Kavla ut dem till nästan dubbel storlek och lägg på en plåt med bakplåtspapper
Hallon- & bananpuffar

Hallon- & bananpuffar

Godismonstret i Vera har väckts till liv. Det först hon frågade efter till frukost var godis, med en liten och försynt röst
Bananpuffar

Bananpuffar

Sätt ugnen på 200°. Ta fram smördegsplattorna och låt dem tina något. Kavla ut dem till nästan dubbel storlek och lägg på en plåt med bakplåtspapper
Bananpuffar med chokladglass

Bananpuffar med chokladglass

Nu ser det här inte jätte gott ut med det är mest fotografens fel (jag). Jag vill lova att om ni gillar banan så är detta en riktigt fin fin efterrätt, det enda som man behöver jobba med är utformningen av "puffen"

Banan i smördegspuff

Sätt ugnen på 225 grader. Låt smördegsplattan tina på en skärbräda och kavla ut den till ungefär dubbla storleken