eller kokosnötsolja. 1/2 banan 1,5 dl växtmjölk 2 tsk olivolja eller kokosnötsolja 3 tsk glutenfri havremjöl (går bra att smula några havreflingor i en mixer eller för [
Hetta upp en stekpanna medkokosolja och häll ned hälften av smeten. Idag var jag tillräckligt frisk för att göra en lite roligare frukost och kanske till och med kommer orka baka något
Avsluta med att strö över lite kokosflingor. Rör till en jämn smet med en gaffel. Mosa bananerna i en bunke, knäck i ägg och häll i kokosflingor samt salt
Kokosolja till stekning (eller annat matfett). Blanda ner bananen och kokosen och stek på båda sidor. Den här gången hade jag i 1 msk kokos också. 1 msk kokos
Rester plockas ur kylskåpet, dottern lagar våfflor och jag lyckas få till några bananpannkakor. Men längar ut, vill uppleva vintern, tillsammans med barnen
Julens ischoklad medkokosolja. Livsmedel. Raw Kokosmjöl. Glutenfria bananpannkakorDet här är ett underbart gott och lite nyttigare alternativ av pannkakor inspirerade av de fluffiga amerikanska pannkakorna
Servera pannkakorna nygräddade med jordnötsfluff, kokosbacon och flytande honung eller lönnsirap. Mosa bananerna med en gaffel och blanda med ägg, citronjuice och smör