Choklad/valnötscupcakes med bananfrosting8 st små (gjorda i normalstora formar)Till cupcakessmeten. Vid första anblicken kan man tro att dessa cupcakes innehåller alla de vanliga ingredienserna
Häll bananfrostingen över kakan – det ska rinna ner på kanterna och på tallriken 1 dl strösocker. Jag har varit inne och arbetat två dagar den här veckan och när jag kom hem hade jag tre läskigt övermogna bananer i fruktkorgen
(kan hoppas över om man gör muffinsarna lite kladdiga) Spritsa sedan på bananfrostingen. (kan hoppas över om man gör muffinsarna lite kladdiga) Spritsa sedan på bananfrostingen
En gång ville jag göra Cupcakes med Bananfrosting, fick den gången inte tag på några skumbanangodisar, så jag gjorde frostingen med Bubs BananKola-godisar, kunde inte släppa tanken på en god bananfrosting efter det så en dag när jag gick in i en mataffär med mycket utländska produkter hittade jag lite spännade saker, som bland annat ett bananpuddingpulver från Dr Oetker, så jag köpte en påse och idag blev det ett litet experiment av råvaror som fanns hemma
Det är nog många av er som har gjort vanliga kladdkakemuffins, och det här är nästan detsamma, bara att de är fyllda med nutella och sedan toppade med en himmelskt god bananfrosting
Muffins. 1 Sätt ugnen på 175 grader. 2 Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och pösigt. 3 Smält chokladen i mikro eller över ett vattenbad och häll i chokladen i äggblandningen
Chokladcupcake enligt tidigare recept - denna gång med bananfrosting. Bananfrosting. Då bananfrosting blir brun snabbt så gäller det att äta upp dessa fort - inga problem