Fredagen den 3 augusti hade vi möhippa för min lillasyster. Dagen började med bubbel och cupcakes. Min syster har alltid tyckt om banan och vem gillar inte choklad
Banancupcakes med Philadelphia Marabou-frosting, 12 minimuffins100 g smör1 dl strösocker2 ägg2,25 dl vetemjöl1 tsk bakpulver1 banan50 g smör160 g Philadelphia Marabou1
Jag hade massor med halvbruna bananer över och bestämde mig för att de fick bli cupcakes. Det är ett vanligt standardrecept (tex som detta, fast utan kardemumma) som jag bara mosat i banan i, inte svårare än så
Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret på låg värme. Rör i sockret, vaniljsockret, saltet och äggen. Blanda mjölet och bikarbonatet och vände ner det i smeten
Hallå där. Cupcakes hör till mina favoritbakverk. Både när det gäller att baka dem och att äta dem. ). Igår var första gången på lääänge som jag slog till med ett bak här hemma och Leilas Chunky monkey cupcakes stod som ursprungsrecept med några små modifieringar
Förstår inte hur jag lyckats missa att dela dessa med er. Är ju lixom inte första gången jag bakar dem, utan de är ett x antal gånger dessa fått hänka mig som smidigt mellanmål på bussen
Jag fick helt fria händer och bestämde själv vilka muffinsar vi skulle baka, jag valde supersaftiga banancupcakes med chokladdoppade pecannötter och dulce de leche frosting och supersaftiga hallonmuffins med hallonfrosting