Så det fick bli min gamla favorit från förra året, BananaScramble. När man har en bra röra (scramble) så är det klart, så kan man servera den till vad man känner för
Häll ägg, banan, kokosmjölk, gurkmeja, kardemumma och kanel i en mixer. Mixa till en slät smet. Hetta upp en stekpanna med smör eller kokosolja på medelvärme och häll i smeten
Ni måste prova denna om ni är riktiga bananascramble lovers, för detta var minst lika gott. Imorse så gjorde vi hur som helst en megagod scramble, gjort på äpple istället för banan - OMG så gott
Banan kardemumma scramble toppad med Bärsorbet . Banan Scramble. Häll i smeten i en upphettad stekpanna med kokosolja eller smör, låt smeten stelna nästan helt innan du rör i den försiktigt till en 'scramble'
Banan kardemumma scramble toppad med Bärsorbet . Banan Scramble. Häll i smeten i en upphettad stekpanna med kokosolja eller smör, låt smeten stelna nästan helt innan du rör i den försiktigt till en 'scramble'