Jag fyllde tårtan med en banan- och kokoskräm och toppade med chokladmousse, grädde och jordgubbar. Tårtbotten består av en vanlij- och päronkaka från boken Smarta sötsaker utan socker, gluten och mjölk av Ulrika Hoffer
Tårtbotten är med chokladsmak och är gjord enligt receptet "tre lika delar". Häll upp grädden i en kastrull och värm på svag värme tillsammans med bananas skidsen, rör om samtidigt
Mosa bananerna. receptet till tårtbotten är till en botten. Halvera den avsvalnade tårtbotten på mitten och bre mosade bär över snittytan av tårtlagren
Till EN tårtbotten (det behövs två bottnar för hela tårtan om man vill ha en hög tårta. 2 banan. 4) Till EN tårtbotten. 1) Kör två bananer i en matberedare. 3) Lägg på en till tårtbotten och bre på chokladkrämen. 4) Lägg på ännu en tårtbotten och bre på de mosade blåbären (jag hade även på lite hallon för att det blev förlite blåbär). 2 banan 2-3 rågade tsk kakao. 4) Till EN tårtbotten
Tårtbotten. 2 bananer, som skivas ovanpå vaniljkrämen. Mest för min egen skull, skriver jag ner receptet här på tårtan som jag bakade till pappas 80-årsfest
Bananza var det beställt, hans favorittårta. Tårtbotten. Jag gjorde den lite annorlunda än sist, godare om ni frågar mig, och lite enklare för jag hoppade över momentet med bananer och gelé ovanpå tårtan, så någon riktig Bananza är det väl egentligen inte, inte utseendemässigt i varje fall