Ovan har jag serverat mina pancakes med en chiasylt, rostade hasselnötter, auberginebacon och en liten boll med jordnötssmör (recept på samtliga tillbehör kommer)
Bottnen består utav en bas av hasselnötter och kokos. Det handlar om en "Chocolate Banana Mousse Cake", som är en no bake kaka (som alltså inte kräver ugn) i två lager
Bananer som åldras mognar, blir sötare och godare efter hand men passerar så småningom det alltför bruna stadiet och då, då ska du passa på att göra goda bröd eller kakor av dem
Förra helgen bjöd jag in tjejkompisarna för en storslagen brunch, och en av favoriterna var denna banansmulpaj som var serverad i glas med "yoghurt-vaniljkräm", carob-sås och hasselnötter
hasselnötter & valnötter) och ringla på lite honung. banansmulpaj med mandel och honung. Till bloggeventet hade jag gjort en plåt banansmulpaj (med lite korrigeringar) och sedan lagt upp i snygga glas tillsammans med turkisk yoghurt och hackade nötter (+ honung skulle vara med, men den glömde jag hemma