Det är inte alltid man planerar sin bakning och så var det i mitt fall denna gång. Vi är inte så förtjusta i russin så vi klär våra lussekatter med lite pärlsocker istället, ni gör naturligtvis så som ni själva vill
Pensla bullarna med uppvispat ägg och stör över pärlsocker. Recept - Lussebullar Ingredienser 50 g jäst 1 ägg 150 g smör, samt 500 g till utbakning 5 dl mjölk 1 burk kesella 1,5 g saffran ( tre små påsar) 1 1/2 dl socker, samt 2 dl till utbakning. 1 ägg, pärlsocker 1. 500 g till utbakning. 2 dl till utbakning
Tryck ner äppelskivorna och strö på pärlsocker. Pärlsocker. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Smält smöret och blanda ner havregrynen, låt svälla en stund
Pensla med uppvispat ägg och strö över pärlsocker. Världens godaste saffransbullar. Jag har sett ett recept på saffransbullar med vaniljkräm eller smörkräm men eftersom jag tycker att vaniljkräm kändes omständigt och inte är så förtjust i smörkräm fick jag inspirationen till de här bullarna med samma fyllning som i philadelphiabullarna
Pärlsocker / hackad mandel / kokos / strössel etc. Strö på pärlsocker. Idag bakade jag till jobbet. Schackrutor, hallongrottor (utan pappersform) och chokladsnittar
Strö på pärlsocker eller stick i russin. Nu ska du få mitt absolut bästa recept på Lussekatter. Dessa misslyckas jag ALDRIG med och de blir verkligen sååå saftiga och fluffiga
Pensla bullarna och dekorera med pärlsocker. 1/2 pkt (250 gr) Sempers lågproteinmix (spara 1/4 dl till utbakning). 1/2 pkt (250 gr) Sempers finmix (spara 1/4 dl till utbakning). 1/2 pkt (250 gr) Sempers lågproteinmix (spara 1/4 dl till utbakning). 1/2 pkt (250 gr) Sempers finmix (spara 1/4 dl till utbakning)