8 dl kall mjölk. Bakning & Söndagsutflykt. 2016-02-21, 20. 13. Vaknade idag och hade ingen lust med söndag. Söndag är en tråkig dag tycker jag oftast, vet inte varför egentligen
GoGreen är ett företag som producerar mjölkfria drycker (med mera) som kan ersätta vanlig mjölk i både matlagning, bakning och när man vill dricka något gott
Choklad och havre är favorit-ingredienser vid bakning för det blir så god smak av det, så dessa kakor har alltid varit en storfavorit och det bästa sämsta är att de är godaste direkt från frysen, dvs det är alldeles för enkelt att var onyttig
Dom här sötsakerna bakade jag häromdagen och fick en önskan från en i hemmet att göra chokladmintkrämen idag igen eftersom den är så himla god och det gjorde jag ju med glädje, det här är ett jättebra basrecept på muffins som är glutenfria, utan vetestärkelse och mjölk/laktos
Det är så kul att testa sina gränser när det gäller bakning. Sedan en tid tillbaka har jag gett mig katten på att lära mig baka goda bakverk som är glutenfria, sockerfria och fria från mjölkprodukter
Vi håller på att lära om nästan all bakning. Blanda i mjölmix, bakpulver och mjölkersättning. 2 msk valfri mjölkersättning. 2 msk valfri mjölkersättning
Men du kan också göra den egen blandning som du kan använda till bakning eller annan smaksättning. ½ dl växtmjölk (havre, mandel, soja eller annan favorit)
Som vanligt när det gäller bakning och matlagning så är det "tjoff tjoff" som gäller. Att de dessutom inte innehåller vetemjöl, socker eller mjölk gör det bara ännu bättre
Smula ner jästen i en bunke och lös den tillsammans med mjölken, strösocker, salt, smör [låt smöret stå framme en lång stund före bakningen så det är mjukt] och ägg
Under de sista åren har det poppat upp mer och mer växtbaserade produkter i butikernas kyldiskar och det beror på att många svenskar dricker allt mer alternativ mjölk, alltså drycker gjorda på råvaror som mandel, havre och sojabönor