Bakmaskin recept

Julitabröd (bakmaskin)

Julitabröd (bakmaskin)

Ladda bakmaskinen med ovanstående ingredienser och kör normalprogram. Ingrediensernas ordning är viktig om bakmaskinen sätts på timer
Grahamsbröd (bakmaskin)

Grahamsbröd (bakmaskin)

Häll i allt i degskålen och starta maskinen på ett standardprogram. 5 dl vetemjöl. 2 dl grahamsmjöl. 1 dl solrosfrön
Saftigt bröd bakat i bakmaskinen

Saftigt bröd bakat i bakmaskinen

Saftig limpa. 3 dl vatten. 1 dl lingonsylt. 1 msk rapsolja eko. 1 msk mörk sirap. 0. 5 dl eko linfrön. 5 dl eko rågsikt
Morotsbröd till bakmaskinen

Morotsbröd till bakmaskinen

Morotsbröd till bakmaskinen, 900 gram. 310 ml vatten. 2 msk smör. 520 g siktat dinkelmjöl. 70 g rivna morötter
Lingonbröd, bakmaskin

Lingonbröd, bakmaskin

Häll först i de blöta ingredienserna i degblandaren och sedan de torra. Kör i gång på maskinens standardprogram eller programt för ljustbröd
Yoghurtbröd till bakmaskin

Yoghurtbröd till bakmaskin

Häll i alla ingredienser i bakmaskinen. Program. normal/basic. 1 1/3 tsk torrjäst. 3 dl lantbrödsmjöl. 1 dl grovt rågmjöl
Ljust solrosbröd till bakmaskin

Ljust solrosbröd till bakmaskin

Häll ingredienserna i ovanstående ordning i bakmaskinen. Program. French. 1 tsk torrjäst. 5 dl rågsikt. 3 dl vetemjöl

Vörtbröd i bakmaskin

Följ instruktionerna till din maskin. Jag värmer vätskan lite och häller i allt enligt listan. Program bas/normalt
O`boybröd i bakmaskin

O`boybröd i bakmaskin

Lägg alla ingredienser i bakbunken i den ordning de står i ingredienslistan. Ställ maskinen på standardprogram 900 g bröd
Sockerfritt äppelmos i bakmaskin

Sockerfritt äppelmos i bakmaskin

Häll i alla ingredienser utom natriumbensoaten i bunken till din bakmaskin. Börja med att skala och riva äpplen på den grova sidan på rivjärnet
Råg och sesambröd i bakmaskin

Råg och sesambröd i bakmaskin

Sätt bakmaskinen på program grovt bröd med vikt ca 700 g. Blanda alla ingredienser i den ordning som dom står i listan direkt i bakbunken
Lingonbröd för bakmaskin

Lingonbröd för bakmaskin

Häll ner jästen så att den hamnar längs bakskålens kant. Det är viktigt att jästen inte kommer i kontakt med vattnet förrän knådningen påbörjats