Jag har ett flertal gånger dekorerat cupcakes med tekniken och eftersom det blir så otroligt vackert med denna fruktansvärt enkla teknik är det en gåta för mig varför jag väntat och hållt inne med att göra en rostårta
Häll i Baileysen när du tagit det från värmen. Använd en sked och ta ca 2 -3 tsk smet på varje cupcakes, det får inte flyta över formen så var försiktig. 6 msk Baileys. 2-4 msk Baileys
Pensla varje form med Baileys medans de fortfarande är varma. Gör en omgång kladdkakesmet2 ägg3 dl socker (kolla att du har hemma)100 g smält smör4 msk kakao1 msk vaniljsocker1 dl vetemjöl1 msk starkt kaffe1 dl BaileysRör ihop ägg och socker, blanda i kakao och vaniljsocker, sen i med smöret och sist i med mjölet. Baileys frosting200 g rumsvarmt smör3-4 dl florsocker1 äggula (valfritt)Baileys efter smak, men i alla fall någon mskVispa ihop till en slät smet med elvisp