Varm baguettemed tonfisk, ägg och majonnäs. Vi åt mat i massor och kvar blev ett gäng baguetter över som ju bör ätas ganska snart(helst samma dag)för att smaka bra
Rulla sedan hela baguetten och nyp ihop änderna försiktigt, lägg på plåten med skarven nedåt. Pensla en skål med lite rapsolja, forma degen till en rund boll och lägg i skålen
Forma till två baguetter, ha blöta händer om smeten är kladdig och lägg på plåt med bakplåtspapper. Mosa fetaosten med en gaffel och blanda ner i smeten
Servera medbaguette. Salta, peppra och garnera med persiljan. 14 ägg. 1baguetteSkala och strimla eller hacka löken. Gör 4 hål i såsen och knäck äggen i hålen. 1Baka i mitten av ugnen tills äggen är klara, ca 10 minuter
Lägg bröden i en baguetteplåt eller på en vanlig plåt med bakplåtspapper. Redan vid frukost kommer hon med sina leksaker i munnen och lägger dom i mitt knä och tigger och ber om att jag vi ska leka apport
Dela degen i så många bitar du vill och forma till baguettermed fuktiga händer. Här blev det både stora och små de små hade jag med på stranden varje dag denna sommar
Täck över bunken med en handduk och låt degen vila ca 6-8 timmar i rumstemperatur. Blanda ner resten av ingredienserna (pressa vitlöken) och knåda degen med maskin 5-10 minuter. Skär sneda snitt med en vass kniv över bröden innan du gräddar dom mitt i ugnen i 225 grader ca 20 minuter. 25 g jäst med blå text. 1 ägg
Ingredienserna var jag klar över men upplägget blev väl så där när tonfiskröran var en aningens för lös, baguetten inte gick att stänga och sedan var tvungen att ätas med kniv och gaffel
Självklart med en massa pålägg i form av prosciutto och mortadella. Dela i fyra lika stora delar och forma till baguetter, som placeras på två plåtar med bakplåtspapper
Dela omeletterna på mitten och lägg en halva på varje baguette vik eventuellt dubbelt. Vispa ihop ägg, mjölk, hackade örter, parmesan samt salt och svartpeppar