1 burk Bagarens Rågsurdeg. 1 burk Bagarens Rågsurdeg. Att baka surdegsbröd är ju väldigt trevligt och så men den här tiden på året så har i alla fall inte jag någon varm (25-30 grader) plats där surdegen kan stå och jäsa i fyra dygn, så därför tyckte jag att det kunde vara kul att prova KronJästs nya surdegs-bas
¨ . . Nu har jag visserligen lagt upp detta inlägg och detta recept för bara någon vecka sedan, men eftersom sökstatistiken pekar på att många är på jakt efter semmelrecept såhär dagen innan så kommer det än en gång
Populära inlägg. Gi-frallor. Detta bakar jag ofta och tycker är väldigt gott. Runt dessa bröd kommer en härlig skorpa att bildas, är du en av dem som inte gillar skorpan
Årets bagare. Åååååh. Nu är det dags igen. Årets bagare-tävlingen. Iår går den i Göteborg, i samband med EM unga bagare samt skolmästerskapen, kan det bli bättre
Jag försökte mig på att baka surdegsbröd för ett par veckor sedan. Det gick sådär. Surdegsgrunderna bubblade som bara den i mina glasburkar och jag trodde jag hade fått en flygande start
Det börjar bli hög tid att tänka över julklappsinköpen. Jag är snart klar. Har ni börjat. Tänkte tipsa om dehär fina böckerna om ni har en liten bagare där hemma