Sätt ugnen på 225°. Lägg kycklinglårfiléerna på ett smörpapper. Platta ut dem. Salta och peppra lätt. Lägg 1 tsk färskost på varje filé och rulla ihop dem
Så här gör du. Lägg kycklinglårfiléerna på ett smörpapper. Platta ut dem. Salta och peppra lätt. Lägg en tesked färskost på varje filé och rulla ihop dem
Så här gör du. 40 minuter. Lägg kycklinglårfiléerna på ett smörpapper. Platta ut dem. Salta och peppra lätt. Lägg en tesked färskost på varje filé och rulla ihop dem
Ni vet hur jag tycker om vardagsrätter som sköter sig själva. Här har ni en sån. Det krävs lite förberedelse men sen sköter det sig självt i ugnen i en halvtimme
Om någon eventuellt tror att vi har svultit ihjäl eller endast lever på luft då blogginläggen om mat och recept har varit väldigt få så kan jag meddela att så inte är fallet
se Baconlindadekycklingrullader fyllda med pesto, fetaost och basilika. 1. Sätt ugnen på 225 grader. 2. Skiva potatisen, strimla purjon, finhacka vitlöksklyftorna
Baconlindadekycklingrullader tillsammans med riven potatisgratäng blev lördagsmiddag hos oss. Vi fyllde kycklingrulladerna med champinjoner, paprika, lite lök och blandade det med färskost