Det fanns rostad mandel, chorizo, baconlindadedadlar, marinerade oliver, gott bröd med bl a fikon i samt olivolja eller balsamico att doppa det i eller så förstås ta något från ostbrickan
Baconlindadedadlar med mandel1 pkt bacon DadlarHel skalad mandelSnitta dadlarna och ta ur kärnanLägg i en mandel i mitten på dadelnHalvera baconskivorna och linda runt dadeln
Förutom att det blev ostbricka med ett par olika sorters getost så fixade jag även baconlindadedadlar och två varianter på portionsomeletter gjorda i ugn
Baconlindadedadlarfyllda med getost. Det blev en Kladdkaka med dadlar, aprikoser och valnötter och så blev det dadlarfyllda med getost och baconinlindade dadlarfyllda med getost
Vill man ha nåt helt annat så är baconlindadedadlar nåt man kan äta tills man svälter ihjäl. )Kärna ur färska dadlar, fyll dem ev med lite gorgonzola (fast det är inte alls nödvändligt) linda baconskivor runt dadlarna