Gör under tiden såsenSmält smöret och smula ner grönpeppar. Ingredienser för 6-8 personerca 1,3 kg fläskfilé eller fläskytterfilé2 paket baconVitlöksost (eller om du önskar annan dessertost)Till såsen behövs2 msk smör1 1/2 msk smulad grönpeppar1 grönsaksbuljongtärning2,5 dl grädde2 dl mjölk2 dl creme fraiche2 tsk soya (jag använde kinesisk med mushrooms)SaltPepparMaizenaGör så härPutsa filéerna och skär en skåra i filén, skär inte ända ut för då rinner osten ut. ca 1,3 kg fläskfilé eller fläskytterfilé. 2 msk smör
Bryn lätt på fläskfilén i smör på stekpannan. Skär ner potatisen i klyftor med skal för en krispigare smak och stek i stekpanna med mycket smör tills dom fått en härlig brun färg
Ta av från spisen och lägg i en klick smör. (Citronpeppar och salt)Fläskfilén lindade vi i bacon, kryddade lite med pepparmix, stek i panna så hela filén får en stekyta och kör den färdig i ugnen
Smör och olja att steka i. Putsa fläskfilén och krydda den runt om med salt och svartpeppar. Bryn därefter köttet i en stekpanna med smör och olja på hög värme tills den fått fin färg runt om
Rör rumsvarmt smör, rivna vitlöksklyftor, fint hackade soltorkade tomater och lite salt till ett kryddsmör, ställ i kylen så länge men ta ut det i god tid så det inte är för kallt och hårt
smör. 600 g fläskfilé. Linda in filén i bacon och fäst med tandpetare. Bryn filén på medelvärme runt om. Späd med vatten (vin) och efterstek under lock på svag värme ca 10-15 minuter