Baconlindadfläskfilé. Dela fläskfilén i två stora delar och stek dem så de får färg. Krydda med lite sal, peppar och salvia, fördela vitlöksosten på hälften av skivorna
Hacka lök, morot och champinjonfötter och fräs i oljan. Bryn fläskfilén på båda sidor. Sila av skyn över champinjonhattarna (lök, morot och champinjonfötter slängs)
en smarrig potatisgratäng med massor av grädde, vitlök, purjolök, vanlig lök och krydddor. (Citronpeppar och salt)Fläskfilén lindade vi i bacon, kryddade lite med pepparmix, stek i panna så hela filén får en stekyta och kör den färdig i ugnen
Rör rumsvarmt smör, rivna vitlöksklyftor, fint hackade soltorkade tomater och lite salt till ett kryddsmör, ställ i kylen så länge men ta ut det i god tid så det inte är för kallt och hårt
Blanda mozzarella, crème frache med örter och lök. Pressa i vitlök. Dela fläskfilén i ca 2 cm tjocka skivor. 1 finhackad schalottenlök. 2 vitlöksklyftor
Blanda dem med crème fraiche, lök och örter. Pressa i vitlöksklyftorna. Putsa och dela sedan fläskfilén i ca 2 cm tjocka skivor. 1 schalottenlök, finhackad. 2 vitlöksklyftor
Bara att steka på skivad fläskfilé, ner i en form med stekt lök, på med grädde, rosmarin och ost och så sköter det sig själv i ugnen tillsammans med baconlindad potatis
Middagen bestod av grillad fläskfilé som var fylld med marinerade vitlöksklyftor och sedan baconlindad, grillad gul lök, rostad färskpotatis, coleslaw och en grym sås