Baconlindad fläskfilé fraiche recept

Baconlindad fläskfilé

Baconlindad fläskfilé

Rör ner crème fraiche och några skedar steksky. Gårkvällens middag blev en inlindad fläskfilé med diverse kryddgrönt och kryddor
Baconlindad fläskfilé med rösti

Baconlindad fläskfilé med rösti

Låt svalna något och mixa sedan tillsammans med lite crème fraiche till en slät kräm. Putsa fläskfilén och krydda den runt om med salt och svartpeppar
Baconlindad fläskfilé med mozzarellasallad

Baconlindad fläskfilé med mozzarellasallad

Servera salladen med den baconlindadefläskfilén. Dela fläskfilén i ca 2 cm tjocka skivor. 700-800 g fläskfilé, putsad från fett och senor. 3 dl crème fraiche
Jan-Eriks baconlindade fläskfilé

Jan-Eriks baconlindade fläskfilé

Blanda dem med crème fraiche, lök och örter. Putsa och dela sedan fläskfilén i ca 2 cm tjocka skivor. Skiva mozzarellaostarna
Tips på varmrätter till nyårs

Tips på varmrätter till nyårs

baconlindad sparris. Fläskfilépaj med bearnaise och västerbottensost. Tillsätt crème fraiche, grädde och sist tomatpuré
Tips på varmrätter till nyårs

Tips på varmrätter till nyårs

Baconlindad färskostfylld fläskfilé med ugnsrostade rotfrukter och grönpepparsås. baconlindad sparris. Fläskfilégratäng med bearnaise och potatismos
Baconlindad fläskfilé med fyllning

Baconlindad fläskfilé med fyllning

Kvällens middag stod Patrik för - fläskfilé inlindad i bacon och fylld med soltorkade tomater, som han kryddat med ingefära
Baconlindad fläskfilé med basilikapotatis & limesås

Baconlindad fläskfilé med basilikapotatis & limesås

Blanda creme fraiche, saft och skal från lime samt flytande honung. Putsa fläskfilén. 600 g fläskfilé½ dl färsk basilika½ dl färsk salvia½ dl persiljaolivolja1 pkt bacon (140 g)saltpepparsmör & olja till stekning1. Limesås2 dl creme fraichesaft + skal från 1 lime½ msk flytande honungsaltpeppar1. 600 g fläskfilé. 2 dl creme fraichesaft + skal från 1 lime
Baconlindade filéstubbar

Baconlindade filéstubbar

Blanda créme fraiche med hackade mejramblad och smaksätt med salt och peppar. Putsa och skär fläskfilén rakt över i cirka 3 1/2 cm breda stubbar. 600 g fläskfilé. 1 1/2 dl créme fraiche