Hacka lök och dela broccolin i buketter. ½ gul lök. 1 pkt bacon½ gul lök1vitlök1 färsk broccolibukett3 ägg1 dl gräddeca ½-1 dl riven ostörtsalt, salt och vitpepparSmör till stekningTillbehör. 1 vitlök
Ingredienser600g köttfärs400g bacon1 lök3 msk chilisåspepparFyllning i gratängenChampinjoner så det täcker botten1/2 Squash i 2mm skivorRiven ostÄggstanning3 ägg2 dl röd mjölk1 dl gräddePepparGör så härSkär löken och stek löken i stekpannan. 1 lök
Fräs färs och lägg i löken att fräsa med. ca 600 g köttfärs1 pkt bacon eller den mängd man vill2 gula lökar eller purjolök1-2 dl riven god ost2 dl grädde eller creme fraiche2 ägg0,5 dl tomatpurésalt, peppar och lite paprikapulverGör så här. 2 gula lökar eller purjolök
Strimla bacon, hacka lök och vitlök. Bryn baconet i panna och tillsätt därefter lök, fräs någon minut. Blomkål-och bacongratäng (4 personer). 1 gul lök. 1 vitlöksklyfta. 1 gul lök. 1 vitlöksklyfta
Skiva champinjonerna, finhacka löken. Knaperstek bacon och tillsätt sedan champinjonerna och löken. Jag gillar syrligare såser och tog 3 dl vispgrädde + 2 dl fraiche4 stora champinjoner1 gul lök5 soltorkade tomater i olja2 tsk dragon (eller flera matskedar om ni använder färsk dragon eller som jag älskar kryddan. Stek tills champinjonerna och löken får en fin färg, ca 5 minuter
Fräs lök och bacon nån minutSmöra en ugnsfast formRiset i botten på med broccoli, bacon och häll på grädd/mjölk/ost-blandningenIn i ugnen 200-225 grader 10-15 minuter tills man tycker det ser klart ut