Detta recept hittade jag i Fredagskocken Mattias Larssons kokbok ”Grillat”. Mamma tyckte det lät supergott och handlade hem ingridienserna och satte igång
Lättlagad tapas som vi hittade på Kokaihop. Räkna med 1/2 till 1 svamp per person. Portabello är inte en egen svampsort utan det är en brun kastanjechampinjon (vanligen kallad "skogschampinjon") som fått växa sig riktig stor
Ca 600gram färs (jag hade nöt)SvartpepparVitpepparAromatCayennepepparKalv- och kycklingfond1 finhackad lök2 äggulorBlanda alla ingredienserna och lukta ifall du kryddat tillräckligt
Igår blev det experiment i köket tillsammans med Göran. Hans idé var att vi skulle fylla biffar med bacon… så det gjorde vi… och det blev mycket lyckat
Blanda samman mjölsorterna med bakpulver och salt. Vispa samman äggen med gräddfil och matolja. Rör ner äggsmeten i mjölet och rör om så att allt blandar sig väl