Stekt purjolök, saltgurka, rödbetor och svamp till exempel. Bacon är alltid med i något som ska kallas à la Skomakarlåda (enligt min egen högst kvalificerade gissning i alla fall)
Skala och skiva löken, skär gurkan i stavar och dela baconskivorna på mitten. Bre på senap, lägg på en baconskiva, skivad lök och en gurkstav och rulla ihop köttet
Servera med kokt potatis, svartvinbärsgelé och ev saltgurka. Bred på senap, lägg på en baconskiva, en lökklyfta och 2 morotsstavar och en cornichon. 1 paket bacon (140 g)
Lägg sedan på en skiva bacon, en bit morot, en bit lök och en bit saltgurka. Häll i en skvätt kalvfond, och om du fick någon lök, morot eller saltgurka över kan du alltid slänga i det också, det ska ändå silas sedan
4 1 pkt skivad bacon (à 140 g) 2 hela saltgurkor 1 rödlök 2 msk dijonsenap 600 g lövbiff tandpetare 1 msk smör eller margarin 1 köttbuljongtärning 3 dl grädde 1/2 msk majsstärkelse 1 msk svartvinbärsgelé salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Oxrullader med bacon, saltgurka och dijonsenap. Lägg en baconskiva på varje köttskiva. 120 g bacon. 1 stor saltgurka. skär saltgurkan i 0,5 cm breda stavar. 120 g bacon. 1 stor saltgurka