Bacon gösfilè recept

Gösfilé i sparrissås

Gösfilé i sparrissås

Du kan också lägga till lite forellrom, några stekta kantareller, lite smulad hårdstek bacon, räkor eller vad din fantasi kommer på
Stekt gös med bacon och parmesancreme

Stekt gös med bacon och parmesancreme

Strimla bacon och knaperstek i panna. Häll upp det knaperstekta baconet på hushållspapper. Tillsätt en matsked smör i stekpannan och stek gösen ett par minuter på varje sida, Salta och peppraServera gösen med ostcreme och bacon, citronklyfta och nykokt potatis samt ett glas gott vitt vin
Stekt gös med bacon parmesancrème

Stekt gös med bacon parmesancrème

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 2 dl vin , vitt 2 st Schalottenlök(ar) 2 dl crème fraiche 1 dl parmesanost , riven 1 paket bacon 700 gram gösfilé , färdiga filéer 1 odefinierad svartpeppar 1 odefinierad salt 1 odefinierad smör Garnering 1 knippa(en) persilja 1 st citron(er) Köp receptet
Stekt gös med bacon parmesancrème

Stekt gös med bacon parmesancrème

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 2 dl vin , vitt 2 st Schalottenlök(ar) 2 dl crème fraiche 1 dl parmesanost , riven 1 paket bacon 700 gram gösfilé , färdiga filéer 1 odefinierad svartpeppar 1 odefinierad salt 1 odefinierad smör Garnering 1 knippa(en) persilja 1 st citron(er) Köp receptet
PARMESANPANERAD GÖS MED SPENATSALLAD

PARMESANPANERAD GÖS MED SPENATSALLAD

Lite fredagspyssel i köket och det blev en favorit i nytappning, nämligen parmesanpanerad gösfilé med ugnsbakade tomater, bacon, blomkålsmos och spenatsalladen från Trines matblogg
Gös och bubbel.

Gös och bubbel.

en skvätt vitt vin till smaksättningmaizenaredningStrimla bacon och stek det knaprigt i stekpanna, ta upp det och låt rinna av på hushållspapper
Gösqueneller med dragonsås och bondbönor

Gösqueneller med dragonsås och bondbönor

Bondbönor tillsammans med tunnt skuren vildsvinsalami (eller bacon) är ett gott tillbehör. Queneller eller glorifierade fiskbullar, för det är just var det är
Augustimiddag

Augustimiddag

Stekt gösfilé med svamp, bacon och äpple. Fina fisken med smakrik svampbladning med sälta från bacon och syrlighet från äpplen
Smörstekt gös med kantareller

Smörstekt gös med kantareller

Dela kantarellerna i mindre bitar och tärna baconet. 1bacon. gösfilé, skinn- och benfri. 1vetemjöl. 1salt och peppar
Kantarellsoppa!

Kantarellsoppa!

 Nedan ser ni den stekta gösfilén med kapris, bacon, pepparrot och potatispuré. På meny stod därförKantarellsoppa med Västerbottentoast ( vin Bellingham)Stekt gös med kapris bacon,  pepparrot och potatispuré (vin Pouilly Fumé)Äppelpaj med vaniljglassRecept4 portionerca 300 gram kantareller50 gram smör1 styck vitlöksklyfta3 stycken shalottenlökar1 dl vetemjöl2 dl torrt vitt vin1 liter kokhett vatten2 st hönsbuljongtärningar eller motsvarande fond1 tsk salt2 krm vitpeppar3 dl vispgrädde1-2 msk sherryRensa svampen
Lördag 23 januari

Lördag 23 januari

Stek bacon i en annan panna. Decorera med bacon och en timjankvist. 1/2 paket bacon, strimlad. 1/2 paket bacon, strimlad
Gös med tarte flambée och snabb choucroute

Gös med tarte flambée och snabb choucroute

Strimla bacon och lök. bacon. Fräs baconet på medelvärme i cirka 3 minuter. Snabb choucroute. Strimla vitkålen och lägg den i en kastrull tillsammans med övriga ingredienser