Stek baconet och låt det rinna av på hushållspapper. Toppa med bacon och avocadoskiva. 1 pkt bacon. Stek kycklingen tillsammans med sweet chili och soja, ställ åt sidan
Stek sedan baconen hel eller tärnad, utan matfett tills den blir krispig. Lägg sedan en brödskiva som botten på varje tallrik, sedan kyckling, en klick dressing, bacon och en till brödskiva överst
Grilla squash, paprika, bacon och bröd bredvid under tiden. Lägg samman clubsandwichen genom att lägga en brödskiva i botten, sedan squash, paprika och kycklingfilé
Stek baconet knaprigt och låt rinna av på ett hushållspapper. Lägg på ytterligare en skiva bröd och toppa den med kycklingfilén, baconet och ytterligare lite rödlök
Bygg sedan en clubsandwich av ingredienserna och jag använde även krispsallad mellan varven. Knaperstek under tiden 1 paket bacon och skär tomat, gurka och rödlök i tunna skivor
Bygg sedan en clubsandwich av ingredienserna och jag använde även krispsallad mellan varven. Knaperstek under tiden 1 paket bacon och skär tomat, gurka och rödlök i tunna skivor
Stek marinerad kyckling i samma stekpanna som ni stekte bacon i. 1/2 paket bacon. Stek 1/2 förp bacon i en stekpanna med olivolja. Varva bröd, dijondressing, 1/4 förp ruccola, tomat, rödlök, kyckling och bacon