Späd under tiden med mer buljong tills såsen får den konsistens som du vill ha. Citronen gifter sig perfekt med kycklingen och den salta smaken från baconet gör verkligen rätten fulländad
Det kokta kycklingköttet kan du till exempel äta som Pulled Chicken i tomatpesto, i en pumpasoppa, som fyllning på en blomkålspizza, varm smörgås eller i en matig kycklingsallad med bacon
Buljong, ost och bacon innehåller så mycket salt så det behövs inget mer. Att stå vid spisen och fylla på buljongen i sakta mak och låta tankarna flyta omkring
Buljong, ost och bacon innehåller så mycket salt så det behövs inget mer. använda gul lök i stället för schalottenlök, att blanda i västerbotten- eller prästost i stället för parmesan och använda grönsaksbuljong i stället för hönsbuljong
Tippa i buljong, grädde och creme fraiche och låt grytan sjuda försiktigt. Skär baconet i bitar och stek det i pannan, låt riven vitlök och tomaterna i småbitar fräsa med på slutet