Antingen kan man blanda ner baconet i röran eller lägga ovanpå röran i baguetten. Knaperstek baconet och lägg på lite hushållspapper så fettet rinner bort
Antingen kan man blanda ner baconet i röran eller lägga ovanpå röran i baguetten. Knaperstek baconet och lägg på lite hushållspapper så fettet rinner bort
Tag vad du har hemma, bacon, lök , parmaskinka, räkor m. Bred ut pizza såsen på båda baguette halvorna och strö den pressade vitlöken på båda brödhalvorna
Servera i portionsskålar med lite extra svartpeppar, sallat, cocktailtomater, basilika och baguette. Fräs lök och bacon i smör & rapsolja i en gryta tills löken är genomskinlig
En bit paj, lite sallad, ett par skivor salami (Magnifico), ett par gula cocktailtomater, lite kapris och slutligen ett par skivor baguette med valnöts-färskost toppad med soltorkade cocktailtomater
Gör ett hål i mitten av baguetten och fyll den med röran. Börja med att skiva och knapersteka baconet. Låt baconen ligga på hushållspapper så att överflödigt flott försvinner efter stekning
Till såsen använder du rökt skinka, kassler eller bacon. Det är bara att blanda smör med finhackad vitlök och hackad persilja, skiva en baguette, breda på vitlökssmöret och in i ugnen på 225 grader i ungefär 10 minuter - tills smöret smält och brödet har fått lite färg
Skär baconet i tunna strimlor. Sedan tog hela gänget en femtonminuters promenad hem till oss där huvudrätten serverades med sallad och nybakat bröd (mannen och jag avvek från förrätten en kvart innan övriga gänget och hann grädda de "vridna baguetterna" ur "Annas kokbok" som fått jäsa medan vi åt förrätten)
Jag har tidigare testat dom i BLT sandwich och även till frukost tillsammans med stekta ägg och här gjorde jag en röra som passar ypperligt till bakad potatis eller om du hellre vill som en kall röra till baguette eller pastasås