Blanda upp bönsalladenmed salladsskotten precis före servering. bönsallad. Blanda upp bönorna med det strimlade och hackade samt med vinäger, olja och persilja
"Auberginegratäng medbönsallad" (från Linas Matkasse). Vi vuxna tycker det är spännande med olika smaker och kryddor, men mina barn är inte så förtjusta på att prova nya maträtter, då är det en utmaning att få de att äta
Gulgrön bönsalladmed parmaskinka och mozzarella. Strö över pinjenötter och servera med parmaskinka. Salta, peppra och blanda ner den avrunna löken och mozzarella i bitar
Jag stoppade in några bitar mozzarella i min bönsallad, med det är frivilligt. Då använde jag skivad fläskkarré och det viktiga med den här rätten är att man låter köttet vila
Blanda under tiden samman ingredienserna till bönsalladen i en skål. Detta är en gammal goding som är väl värd att tipsa om igen, nu med fräsch och frestande bild till
Mozzarella eller fetaost i tärningar (jag tog tre ostar)Såsa med Crema De Balsamico (eller en balsamvinäger/oljedressing)Strö över flingsalt och krossad rosépeppar