Banda alla ingredienser och krydda med flingsalt och svartpeppar. Skär mango och avokado i tärningar. Allra godast blir salladen om du låter den stå ett par timmar innan servering, men vänta då med att tillsätta avokadon eftersom den lätt bli mörk, trist och väldigt kladdig
På med avocadon och sedan fetaost. Bönsalladmedmangodressing1 burk cannelinibönor0,5 rödlök0,5 honungsmelon2 avocadocitronfetaostDressing. 0,25 dl balsamvinäger mango0,25 dl olivoljasaltpepparSkölj bönonrna, hacka löken och skär melonen i bitar
kyckling med massa gott till och jag gjorde en mango och bönsalladmed linser, äpple och majs till. Den håller sig bra i kylskåp i några dagar i burk med lock så imorgon ska jag äta den tillsammans med lite grillad kyckling
Bönsallad. Pensla köttet runt om med chutneyn salta och peppra. och fetaosten med sin olja i en skål. 3 msk mango chutney. 275 gram salladsfetaost i olja med örter. 3 msk mango chutney
Bönsalladmed ananas. Som fiskpinnar fast med fisk. Asiatiskt ströbröd Panko ger en härligt krispig yta och kombinerat med Salmalax – då är det svårt att misslyckas
Muffloninnerfilé med risotto och smörstekta kantareller, Lammsalsiccia med lufttorkad lammbringa på silverlökskräm, Rödräkor med chimichurri, majspuré och bönsallad och TRE helt ljuvliga desserter med choklad, tonkaböna, mango, mandel
Det här med träning efter att man har fått barn är något jag denna gång har svårt med. Och inte ska jag klaga över att jag fick njuta av denna underbara höstförmiddag med lillebror ute i solen