Servera med gott bröd. Här är tips på en god och lätt sallad Halloumisalladmed bönor och granatäpple 4 portioner 1 halloumiost 1 påse ruccolasallad 1 granatäpple 1 avokado 1 burk svarta bönor Bröd Vinägrett (olja, balsamvinäger och kryddor) Skiva och stek halloumiosten. 1 halloumiost
Krydda med peppar. Servera med en klick yoghurt. Fräs paprika och vitlök i en stekpanna med 1 msk olja ett par minuter. Skiva osten och stek den i en stekpanna med 1 msk olja, 2 minuter per sida. 1 st halloumi
Häll bönmixen i en sil, skölj med kallt vatten och låt rinna av. Servera salladen med danskt rågbröd. Skär halloumin i ca 7 mm tjocka skivor och pensla med olja. 1 st halloumiost
Jag hittade inspirationen på Pinterest och färgerna på denna bönsallad var det som fångade mitt öga. Jag åt min Balela med några skvior halloumi, babyspenat och toppade med nötter
Denna vecka blir det en bönsalladmed smakrik halloumi och en limesås. I och med att jag har fått jobb så får mannen dra det stora renoveringslasset så jag ska göra vad jag kan för att underlätta och hjälpa till med planeringen
Lägg till stekt halloumi och servera med en bönsallad. Gott med en bönsallad till. Men då var det sommar, vi hade semester och ingen av tonåringarna var med
Vi serverade med quinoa och bönsallad till för att få upp proteinmängden och ökad mättnad. För andra gången gjorde vi dessa halloumi- & zucchiniplättar, med lärdomen att ha gott om tid