Bönsalladen passar därför perfekt till dig som äter GI-kost. Bönorna trivs mycket bra tillsammans med avokado, tomat, rödlök och basilika i en enkel citron- och vitlöksvinägrett
citron . Med viss risk att över konsumera, men det är ju så gott. citron. Just den här salladen med bönor blir härligt matig och jag äter den gärna precis som den är men den funkar lika bra till grillat
Blanda i citronsaft och olja och krydda med salt och peppar. Lägg lök paprika, fänkål och squash på en plåt med bakplåtspapper och blanda med olja och salt
) tillsammans med Johan, Johannah och Markus och då gjorde vi bland annat den här gröna bönsalladen. Den blir precis lika god dagen efter kan jag meddela
Hacka även persiljan fint och riv skalet ifrån citronen. Den här bönsalladen är helt fantastisk. Bönor är ju fylla med proteiner och på detta sätt blir de inte tråkigt och mjöliga, långt därifrån
Blanda persiljaoch basilika med rivet citronskal och olivolja. obesprutad citron. Skär tomaterna i halvor, och lägg dem på bakplåtspapperi en ugnsfast form med snittytanuppåt
Börja med att blanda äggula, citron och senap till såsen. Idag får ni ett enkelt recept på en kall bönsallad som man med fördel kan äta till lunch eller liknande