Servera med gott bröd. Här är tips på en god och lätt sallad Halloumisallad med bönor och granatäpple 4 portioner 1 halloumiost 1 påse ruccolasallad 1 granatäpple 1 avokado 1 burk svarta bönor Bröd Vinägrett (olja, balsamvinäger och kryddor) Skiva och stek halloumiosten
På med avocadon och sedan fetaost. Bönsalladmed mangodressing1 burk cannelinibönor0,5 rödlök0,5 honungsmelon2 avocadocitronfetaostDressing. 0,25 dl balsamvinäger mango0,25 dl olivoljasaltpepparSkölj bönonrna, hacka löken och skär melonen i bitar
Att jag inte delat med mig av det här receptet är skandal. Fortfarande inte helt bekväm med sardellers sällskap, det får ju liksom inte bara smaka fisk
Rensa svampen och fräs i en stekpanna med smör. Krydda med salt och peppar. 1 msk vit balsamvinäger. Ansa haricots verts och koka dem i saltat vatten i 3 minuter
Lägg upp salladen på tallrikar och toppa med tärnad fetaost och oliver. 2 tsk vit balsamvinäger. Skölj bönorna i kallt vatten och låt dem rinna av i ett durkslag