Bönsallad blekselleri recept

Fylld laxfilé med varm bönsallad

Skölj och skiva purjolök, blekselleri och fänkål. Bönsallad. Skär ett snitt i mitten på varje laxbit så att det bildas en ficka
Fylld laxfilé med varm bönsallad

Fylld laxfilé med varm bönsallad

Skölj och skiva purjolök, blekselleri och fänkål. Bönsallad. 2 st stjälkar blekselleri. Skär ett snitt i mitten på varje laxbit så att det bildas en ficka
Minestra di verdure

Minestra di verdure

(passa på att koka hela påsen och gör en god bönsallad på resten). Skär också zucchini, tomater, purjolök, blekselleri, gul lök och bacon i små bitar

Bönsallad

40 g blekselleri i tunna skivor. Skölj bönorna i kallt vatten och låt dem rinna av ordentligt. Blanda med övriga ingredienser och smaka av med salt och peppar