Vi åt auberginegratängen med vitlökssås, bönsallad och en bit bröd. Förutom att jag frös in äpplen så gräddade jag också en vegetarisk auberginegratäng igår
Under några år har vi brukat äta lite extrafrukost i form av t ex äggröra med kalkon eller en kall tallrik med bönsallad, kokt ägg, lite kallskuret eller ost innan promenaden, men nu har vi helt hoppat över den, utan problem
potatisgratäng i kokott med parmesan, grönsakstorn av aubergine, tomat, zucchini och mozarella, ratatouille, grillad paprika, bönsallad, tomatsallad med eller utan fetaost, broccolimousse, blomkålsmousse, rödvinssås, kryddsmör i olika härliga varianter
Dela squash och aubergine i bitar, olja och grilla. 1 aubergine. 1 Hetta upp grillpannan. Skölj bönorna. Låt rinna av, blanda bönor, feta och olja till en sallad
Är det många hungriga gäster på ingång gör jag gärna en bulgursallad och en härlig enkel bönsallad, som vi faktiskt gör nästan till varje grillning eftersom den är så lättgjord och samtidigt så god – och nyttig