Till middag ikväll åts den med tomat- och bönsås och riven parmesanost. Att blanda riven zucchini med pasta är riktigt gott och kan verkligen rekommenderas
Blanda samman ostronsås, svart bönsås, sesamolja, strösocker och risvinäger. Kyckling i kai lan i svart bönsås4 port500 g kycklinglårfilé400 g kai lan eller 1 broccolistånd1 dl ostronsås2 msk svart bönsås1 msk sesamolja3 msk strösocker3 msk risvinäger3 vitlöksklyftor1 msk ingefäraneutral rapsolja till stekning1 msk rostade sesamfrön1
Rör ner bönsåsen. påse svart bönsås (hoi sin sås). Hetta upp olja i woken och fräs charlottenlök, (skalade och tunt skivade), orange paprika (urkärnad och hackad) och broccoli på stark värme i ca 3 minuter
Mixa bönsåsen grovt med mixerstav. 1. Skala och finhacka löken. Pressa vitlöken och finhacka chilin. 2. Fräs lök och vitlök i olja några minuter på svag värme, utan att de tar färg