Skala och finhacka vitlöksklyfta. Idag blir det recept på vegetarisk festmat i form av smarriga vita bönbiffar, serverade med tzaziki och ugnsstekt potatis (smaksatt med ajvar relish)
Riv sedan ner morot, vitlök, ingefära och tillsätt kryddorna. Efter att ha kikat runt på några olika recept för inspiration skapade jag detta receptet på veganska bönbiffar
2 vitlökar. 2 vitlökar. Älskar du vegetarisk mat. Då ska du hålla utkik på Nicklas Kokbok för om någon dag kommer jag ett berätta om ett projekt jag är involverad i
Grovhacka chili, vitlök och lök. 2 vitlöksklyftor. 1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Skölj bönorna och majsen. 3. 4. Mixa ihop alla ingredienser bönor, majs, koriander, ägg, fiberhusk och kryddor
bönbiffar eller grillade grönsaker (eller kött för den som äter det). Blanda mjölk, grädde, pressad vitlök, aromat, salt, vitpeppar och lökpulver i en stor gryta