Stek biffarna runt om i olja och smör tills de fått fin färg och är genomvarma. Vi kan ju säga att det har svurits mer än en gång i vårt kök när vi testat olika recept på bönbiffar och hur många av dessa som förvandlats till bönröra i stekjärnet vill vi inte ens tänka på
Hetta upp en stekpanna och stek biffarna i smör på båda sidorna så de får fin yta. Till gårdagens vegetariska wraps gjorde jag bönbiffar med hasselnötter, som jag gjorde små och avlånga för att få bättre passform till wrapsen, och så hade jag en kall sås gjord på mango chutney och creme fraiche till,
bönbiffar eller marinerad quornfilé (se recept här och här). ca ½ msk smör eller margarin. Tillsätt ½ msk smör, ½ tsk av saltet, timjan och malen vitpeppar
Vi kan ju inte bara äta bönbiffar och linsgrytor hela tiden. ) Det enda vi inte tycker att ni ska byta ut eller ta bort än jordnötssmöret för det gav verkligen en god smak och fin konstens, så det tycker vi absolut att ni ska prova
Om du inte vill göra dig besväret med att trilla egna bönbullar så funkar det lika bra att servera någon form av köpta vegbullar till såsen, eller så kan du byta ut bullarna mot stekta bönbiffar (se här)