Bönbiffar senap recept

Bönbiffar med yoghurtsås och kålsallad

Bönbiffar med yoghurtsås och kålsallad

Rör samman yoghurt, citron och senap till en dressing och sväng runt salladen med denna. dijonsenap. Mixa samman alla ingredienser till bönbiffarna, smaka av med salt och peppar och låt stå i ca 10 minuter
Bönbiffar med persiljemajonäs

Bönbiffar med persiljemajonäs

blanda äggulan med senapen och vinägern. Servera bönbiffarna med majonäsen och sallad. 1 tsk senap. 1 äggula 1 tsk senap
Bönbiffar med sambal-aioli

Bönbiffar med sambal-aioli

Servera bönbiffarna nygrillade med sambal aioli, potatis eller ris och en grön sallad. 1 msk fransk senap
senapsmarinerade bönor

senapsmarinerade bönor

Bönbiffar. Tänkte idag tipsa om dessa senapsmarinerade bönor som är fantastiska att ha en laddning av i kylskåpet
Vegan Avocado Aioli

Vegan Avocado Aioli

Jag tycker om att ha dem till sallader, med bönbiffar, i hamburgare, i tortilla. senap, valbart. Röror i olika smaker är min melodi
Quinoaburgare

Quinoaburgare

bönbiffar, sojaburgare, portabellosvamp, aubergine, quorn. Mina är bladsallad, tomat, senap, gul lök och aioli
att jobba 80%.

att jobba 80%.

Svamp- och bönbiffar med pepprad pasta och persiljeyoghurt. Jag tog på mig ansvaret, stekte svamp och lök i rökarom och mixade ihop med lite kidneybönor, citron och senap
Bönbiffar i pitabröd

Bönbiffar i pitabröd

Smaksätt med senap, kryddor, salt och socker. 4 pitabröd 1 burk kokta kidney bönor, 400 g 2 krm riven muskotnöt 1 krm svartpeppar 1 ägg 1/2 tsk salt 1 dl finhackad purjolök 1 tsk strösocker 125 g cottage cheese, KESO® chili 1 dl ströbröd 1/2 dl finhackad persilja smör 2 tsk fransk senap Mixa bönorna med ägget. 2 tsk fransk senap
Bönbiffar

Bönbiffar

Smaksätt med senap, kryddor, salt och socker. 1 burk kokta kidney bönor, 400 g2 krm riven muskotnöt1 krm svartpeppar1 ägg 1/2 tsk salt 1 dl finhackad purjolök1 tsk strösocker 125 g cottage cheese, KESO® chili1 dl ströbröd1/2 dl finhackad persiljasmör2 tsk fransk senapMixa bönorna med ägget. 2 tsk fransk senap
Bönbiffar i pitabröd

Bönbiffar i pitabröd

Smaksätt med senap, kryddor, salt och socker. 2 tsk dijonsenap. Mixa bönorna med ägget. Blanda purén med purjolök, cottage cheese och persilja
Champinjonsås

Champinjonsås

Till såsen hade vi bönbiffar nästan som Lindström, klyftpotatis och sallad. Blanda i senapen. CHAMPINJONSÅS250 g skivade champinjoner1/4 mycket finhackad stjälk selleri1 finhackad vitlöksklyfta1 msk senap1 dl vatten½ msk potatismjöl2½ dl OSÖTAD sojamjölksvartpeppar1 tsk sojaStek champinjonerna så att vätskan försvinner. 1 msk senap
Veckomeny

Veckomeny

MåndagFrukost - omelett med rödlök och körsbärstomaterLunch - pasta med kidneybönssås och riven morotMiddag - ugnsrostade rotsaker, buljongkokta kidneybönor, smörstekt seitan, tzatzikiTisdagFrukost - havregrynsgröt, jordgubbssylt, mjölk, knäckebröd med smör eller avocadoLunch - pyttipanna av måndagens middagMiddag - ärtsoppa med senap, tjockpannkaka med kanel och äppleOnsdagFrukost - ägg och smörgåsLunch - ärtsoppa med senap, tjockpannkaka med kanel och äppleMiddag - potatismos (ja, det fanns ekologisk "gammalpotatis" kvar i affären) med bönbiffar (kidneybönor, ägg, riven morot) och kokt broccoliTorsdagFrukost - naturell yoghurt, müsli, russin och skivad bananLunch - potatismos, bönbiffar, broccoliMiddag - fullkornspasta med sås av röda linser, ärtor och majs tillFredagFrukost - havregrynsgröt med mjölk och hemkokt lingonsylt, bröd och smör eller avocadoLunch - fullkornspasta med sås av röda linser, ärtor och majs tillMiddag - hembakt pizza (med hushållsost som inte var ekologisk men som kostade 30 kr/kg, jag köpte 2,2 kg, rev det och frös in så det räcker till massor av fredagspizzor)LördagFrukost - pannkakor med kanel och fruktsalladLunch - gårdagens pizzaMiddag - riswok av råris, tomat, sojagrytbitar, lök och vilka andra grönsaker som finns kvar, jordgubbspaj till efterrättDet här är en ungefärlig meny och utifrån de råvaror jag handlat till de här maträtterna kan jag såklart göra annan mat om jag känner för det eller om något annat passar familjen bättre
Suneye-bönbiffar

Suneye-bönbiffar

Våra stora köksskåp räcker nästan inte till för alla bönor, linser, ris, gryn, burkar, lager med sojamjölk och sojagrädde, mjöl, pasta, senapsflaskor, kinesiska torkade matvaror m
Go green – vet ja´

Go green – vet ja´

Smaksätt med senap, kryddor, salt och socker. Här kommer ett recept på bönbiffar, 4 portioner. 2 tsk dijonsenap. 2 tsk dijonsenap

Bönbiffar

Smaksätt med senap, kryddor, salt och socker. 2 tsk fransk senap. Mixa bönorna med ägget. Blanda purén med purjolök, cottage cheese och persilja

Bönbiffar i två varianter

Ha i dijonsenap, svartpeppar, muskot(. Ta bort dijonsenap men ha i någon tesked chiliflakes. 2 tsk Senap Dijon