Den passar också bra att ha som tillbehörtillbönbiffar eller som fyllningi t. pitabröd. Denna mumsigavitkålsgryta brukar jag göra lite då och då så här års när det finns gott om vitkåltill bra pris
Blanda purén med purjolök, cottage cheese och persilja. Stek dem på medelvärme i smör i en stekpanna. 4 pitabröd 1 burk kokta kidney bönor, 400 g 2 krm riven muskotnöt 1 krm svartpeppar 1 ägg 1/2 tsk salt 1 dl finhackad purjolök 1 tsk strösocker 125 g cottage cheese, KESO® chili 1 dl ströbröd 1/2 dl finhackadpersilja smör 2 tsk fransk senap Mixa bönorna med ägget. Tillsätt ströbrödet och låt svälla ca 10 min. Forma till 8 biffar. 4 pitabröd. 1 burk kokta kidney bönor. 2 krm riven muskotnöt. 1 dl finhackad purjolök. 1/2 dl finhackadpersilja. ca 10 min
Mixa bönorna med ägget. Blanda purén med purjolök, cottage cheese och persilja. Dressing. Tillsätt ströbrödet och låt svälla ca 10 min. Forma till 8 biffar. Stek dem på medelvärme i smör i en stekpanna 1 burk kokta kidney bönor. 2 krm riven muskotnöt. 1 dl finhackad purjolök. 125 g KESO chili. 1/2 dl finhackadpersilja. 2 dl gräddfil. 1 pressad vitlöksklyfta. finrivet skal av 1/2 citron