Bönbiffar i pitabröd recept

Vitkålsgryta med chilisås

Vitkålsgryta med chilisås

Den passar också bra att ha som tillbehörtillbönbiffar eller som fyllningi t. pitabröd. Denna mumsigavitkålsgryta brukar jag göra lite då och då så här års när det finns gott om vitkåltill bra pris

Kikärtsbiffar med morötter

Det var ett tag sedan jag gjorde bönbiffar nu så i helgen fick det bli en omgång. Sedan åt jag det med pitabröd, sallad och creme fraiche
Bönbiffar i pitabröd

Bönbiffar i pitabröd

Blanda purén med purjolök, cottage cheese och persilja. Stek dem på medelvärme i smör i en stekpanna. 4 pitabröd 1 burk kokta kidney bönor, 400 g 2 krm riven muskotnöt 1 krm svartpeppar 1 ägg 1/2 tsk salt 1 dl finhackad purjolök 1 tsk strösocker 125 g cottage cheese, KESO® chili 1 dl ströbröd 1/2 dl finhackadpersilja smör 2 tsk fransk senap Mixa bönorna med ägget. Tillsätt ströbrödet och låt svälla ca 10 min. Forma till 8 biffar. 4 pitabröd. 1 burk kokta kidney bönor. 2 krm riven muskotnöt. 1 dl finhackad purjolök. 1/2 dl finhackadpersilja. ca 10 min
Bönbiffar i pitabröd

Bönbiffar i pitabröd

Servera biffarnaipitabröd med strimlad sallad, strimlad rödlök, skivad tomat, solrosskott och dressing
Bönbiffar i pita

Bönbiffar i pita

Sist gjorde jag väldigt goda och framförallt snabba bönbiffar som vi åt ipitabröd med en god sås och massa grönsaker

Bönbiffar

Mixa bönorna grovt. Riv löken eller hacka fint. Blanda ihop allt till en smet. Dela i fyra delar, forma tillbiffar
Biffar med svart och grönt

Biffar med svart och grönt

Snygga och goda bönbiffar. Dessa biffar kan serveras med klyftpotatis och sås (exempelvistzatziki) eller ipitabröd med grönsaker och röror
Go green – vet ja´

Go green – vet ja´

Servera biffarnaipitabröd med strimlad sallad, strimlad rödlök, skivad tomat, solrosskott och dressing

Grillade bönbiffar i pitabröd med mango

Värm pitabrödenenligtanvisningförpackningen. Spola hastigt av bönorna och låt dem rinna av. Fördela biffarnaipitabröden och soppa med mangosåsen

Snabba bönbiffar i pitabröd

Bönbiffarna serverades i varma pitabrödtillsammans med sallad, tomat och en sås med sötfriskpaprika och sting av vitlök

Bönbiffar med myntayoghurt och melonsallad

Rosta pitabrödeni ugn eller brödrost. Servera bönbiffarna med myntayoghurt, melonsallad och bröd. Spola av bönorna med kallt vatten och låt rinna av

Bönbiffar

Mixa bönorna med ägget. Blanda purén med purjolök, cottage cheese och persilja. Dressing. Tillsätt ströbrödet och låt svälla ca 10 min. Forma till 8 biffar. Stek dem på medelvärme i smör i en stekpanna 1 burk kokta kidney bönor. 2 krm riven muskotnöt. 1 dl finhackad purjolök. 125 g KESO chili. 1/2 dl finhackadpersilja. 2 dl gräddfil. 1 pressad vitlöksklyfta. finrivet skal av 1/2 citron