Bål vindruvor recept

Jeanettes läskande bål

Jeanettes läskande bål

Kärnfria Vindruvor. Sen är bålen klar. Börja med att skära all frukt. Ha sedan i allt i en stor skål. Mängden på frukt bestämmer man själv, men ska vara mest med jordgubbar
Sangria med rom eller konjak

Sangria med rom eller konjak

Sangria serveras vanligtvis i en stor kanna men den sötsyrlig drycken kan också serveras som bål. - Tvätta frukten noga och skär i valfritt stora bitar (vindruvorna bör delas på mitten)
Spökbål för barnkalaset

Spökbål för barnkalaset

Blanda juice, saft och fruktsoda och droppa försiktigt i karamellfärg tills bålen är häftigt illgrön
Bål

Bål

200 g vindruvor. Blanda vin, Fruktsocker och limesaft i en stor skål. Lägg i frukten. Häll på mineralvattnet precis före servering

Sommarbål

Skär frukterna och kärna ur vindruvorna, äpplet och päronet och lägg allt i en stor skål. Häll över vodkan efter styrka och smak på bålen
Vinmarinerad sommarfrukt

Vinmarinerad sommarfrukt

250g vindruvor. De kan även fungera som bas för en fräch bål om du tillsätter 1,5 liter fruktsoda, sockerdricka eller sprite. 250g vindruvor

Rödvinsbål

Du kan även variera bålets bär med mörka urkärnade vindruvor, svarta vinbär eller röda rosenblad. Tag en större karaff eller bålskål

Bål med vitt vin och lime

200 g vindruvor eller melontärningar. Blanda vin och limejuice i en skål. Borsta citronen i varmt vatten

Smaskig bål

Skiva ner carambolen (stjärnfrukt) ,skölj av och lägg i vindruvorna. kärnfria vindruvor. Blanda vin och juice

Sollas bål

Urkärnade moreller (körsbär), björnbär, hallon, vindruvor. Blanda ihop alla drycker. Som isbitar kan man ha olika sorters frysta bär

Vit fruktig sangria francais (vit bål)

1 kvist gröna vindruvor. Skala äpplet, ta bort kärnhuset och skär i små bitar. Skala och skiva kiwi. Halvera druvorna och ta bort kärnorna

Sangria grundrecept

vindruvor. Skär frukten i bitar och lägg i en stor skål. Mosa dem lätt. Fyll på med vin, läsk och is. Smaka av