Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 13 port 14 port 15 port 16 port 17 port 18 port 19 port 20 port 21 port 22 port 23 port 24 port 25 port 26 port 27 port 28 port 29 port 30 port Klassisk Bål 60 cl cider (alkoholfri - päron, fläder eller äpple) 1 l Sprite , 7-up eller fruktsoda 30 cl Vodka Blåbär och hallon (frysta) Myntablad (färska) Tropisk Bål 6 st Apelsiner 1 1/2 l Fruktsoda , 7-up eller Sprite 3 dl konc saft med tropisk smak 20 cl vodka (kan uteslutas) 300 g jordgubbar (frysta) Hallonbål 1 1/2 l Sprite , fruktsoda eller 7-up 3 dl konc hallonsaft 20 cl Vodka 200 g Hallon (Frysta). Ingredienser, 15 port Kalorier 6 cl Vodka eller ljus rom Sök 3 cl Koncentrerad fläderblomssaft Sök 2 cl Citronjuice Sök 2 cl Limejuice Sök Mynta Sök Stjärnfrukt Sök Is Sök Soda Sök Sockerlag vid behov Sök
Koka en sockerlag av sockret och vatten, låt svalna. Jag har länge funderat på att köpa en flaska Pimm´s för jag har vid ett par tillfällen blivit bjuden på så otroligt gott bål med Pimm´s i, men eftersom drycken tillhör Systembolagets beställningssortiment har det inte blivit av
När man ska göra bål till många och inte vill köpa en massa dyr sprit. Billigt vin, sockerlag med kryddor, skär upp lite frukt och kyl över natten – och det blir så fantastiskt gott
Blanda rom, sockerlag och juice i en bålskål. Det är mycket läskande och serveras som ett bål. 1 bålskål 7 dl ljus/mörk rom. 3 dl sockerlag med vanilj. 1 bålskål 7 dl ljus/mörk rom. 3 dl sockerlag med vanilj
Sist men absolut inte minst hade jag ju också gjort en bål. (sockerlag). – Tillsätt turkisk yoghurt och smaka av med vaniljpulver och ev sockerlag om inte bananen eller jordgubbarna varit tillräckligt söta