Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 13 port 14 port 15 port 16 port 17 port 18 port 19 port 20 port 21 port 22 port 23 port 24 port 25 port 26 port 27 port 28 port 29 port 30 port Klassisk Bål 60 cl cider (alkoholfri - päron, fläder eller äpple) 1 l Sprite , 7-up eller fruktsoda 30 cl Vodka Blåbär och hallon (frysta) Myntablad (färska) Tropisk Bål 6 st Apelsiner 1 1/2 l Fruktsoda , 7-up eller Sprite 3 dl konc saft med tropisk smak 20 cl vodka (kan uteslutas) 300 g jordgubbar (frysta) Hallonbål 1 1/2 l Sprite , fruktsoda eller 7-up 3 dl konc hallonsaft 20 cl Vodka 200 g Hallon (Frysta). Ingredienser, 20 port Kalorier 1 1/2 dl Fruktsoda Sök 5 dl Juice Sök 2 pkt Bär Sök 3 dl Koncentrerad jordgubbssaft Sök Vatten Sök. Ingredienser, 8 port Kalorier 8 dl Tranbärsjuice Sök 5 dl Grapefruktjuice Sök 2 st Grapefrukter eller apelsin Sök 3 l Is Sök 2 dl Vodka Sök Mynta Sök. Ingredienser, 15 port Kalorier 4 cl Bacardi Torched Cherry Sök 1 st Körsbär Sök Bubbel (torrt) Sök
En massa frysta röd bär. Frys in färska eller köp frysta. En halvtimme innan det är dags att avnjuta bålen tar du fram alla bären och lägger ner i skålen
Lagom till semestern började introducerade Pickipicki sommarens godaste bål med Pimm´s även om det visade sig att min sommarsangria skulle bli ett av de populäraste recept på bloggen den sommaren
Sist men absolut inte minst hade jag ju också gjort en bål. Som tillbehör hade jag rån eller bägare, massa melon, chokladsås, kolasås, daimkulor, skittles, bär och grädde
DrottningmousseTill ett lager i en normalstor tårta 200 g blandade frystabär. hallon, blåbär och jordgubbaren knapp dl florsocker100g färskost4 gelatinblad2 dl gräddeKoka upp de frystabären, låt koka 2 minuter. Ikväll blir det kalas igen med 80-talsfest, då har jag ansvar för att blanda ihop bålen
Is (kan uteslutas om man använder frystabär). 200 g bär. Blanda ingredienserna. Njuuut. 1 flaska vitt vin. 1 liter granatäppeljuice (går även bra med granatäppelnektar)
Lägg hallon på isen, och eventuellt ätliga blommor, och häll på vatten så att bär och blommor täcks. Börja ett dygn innan bålen ska serveras med att frysa in en form till en tredjedel fylld med vatten tills genomfryst