Bärsäsongen är här och då tycker jag att man ska baka något gott. I senaste numret av Allas (29/11) så får man ett litet häfte med 20 olika recept med bär i, bland annat så var detta recept med
Det här är en variant på en kaka som mamma alltid gjorde när jag var liten, ni vet när andras mammor gjorde kärleksmums till utflykten gjorde mamma bärrutor - de var alltid mycket uppskattade
Bärrutor. Nu när det är sommar bakar jag gärna med bär. Godast är ju att äta bären som de är, men ibland är det gott att ha ett bakverk med eftermiddagskaffet eller att ta med till stranden eller parken
Bärrutor i långpannan. Hej på er. Denna söndag har vi passat på att stöka lite ute på gården. Träd och buskar ska beskäras så vi fick ihop ett stoooort släplass
Bärrutorca 30 st200 g smör eller margarin6 dl socker4 ägg6 dl vetemjöl1 tsk vaniljsockerca 5 dl färska eller frysta bär, t ex hallon och blåbär50 g mandelspånLägg ett bakplåtspapper i en långpanna (ca 30 x 40 cm)